söndag

Japp, då var helgen slut och en ny skolvecka väntar .. :p

Veckan kommer att se ut ungefär såhär .
måndag - skola, buo + extra tamburmajorträning .
tisdag - skola, träna tamburmajor-grejer med elli
onsdag - utedag med klassen :D, träna ännu mer! allt måste sitta tills på lördag då jag ska agera tamburmajor för första gången!!
torsdag - skola, träningen kanske börjar ?
fredag - skola, tandläkaren, insparken på tranan :D:D:D
Och sen på lördag så ska jag alltså gå tamburmajor. För er som inte vet vad en tamburmajor är , så är det en tjej som går längst fram i en orkester och bestämmer när orkestern ska svänga (med hjälp av en stav) och börja på en ny låt mm. Mkt ansvar med andra ord ;)

Annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Haft sovmorgon, läst lite ur en bok som vi ska läsa på svenskan, joggat med pappa o sis och övningskört ;) najs :)

Nu ikv så händer det inte så mkt mer, ska nog gå o lägga mig rätt tidigt, har en lååång dag som väntar imorgon :)
Ha det så bra sötnosar!! :)

HEJ

Har precis kommit hem från westerndagen nu ;) måste säga att det var mkt roligare när man var liten.. allt kändes så mkt större och alla stånd var typ dubbelt så många ;) menmen, sällskapet var ialf det bästa :)
petra o jag gick runt och kollade lite, köpte helium-ballonger och lite godis :p fikade även lite på cafét . :) vi gick även ner till sjön lite och snacka o så :) var jättekul, trots att marknaden inte riktigt höll måttet ;) men det är ju sällskapet som räknas :D
När jag kom hem från petra, så åkte pappa och jag ut och övningskörde. Det gick inte jättebra, men inte jättedåligt heller. Problemet som hela tiden dyker upp är att hitta dragläget.. pappa säger att det kommer så småningom men jag bli så jäkla sur på mig själv när jag inte kan! Jag tror att jag tar upp kopplingen lite för fort och gasar lite för lite elr nå.. ;p
Känner ni igen er i mitt lilla problem ? :)

Annars ikv så ska vi grilla här hemma. Ska bli riktigt gott, men tyvärr så är det alldeles för kallt för att sitta ute.. menmen, maten är ju goo ialf ;D
Sen så ska jag nog bara vara hemma med familjen och titta lite på tv och eventuelt någon film ? ;) blir nog bra det :)

Som alltid så slänger jag ut lite bilder från dagen . ENJOY! ♥
   

30 augusti :)

Tjenna :D
Hur mås det idag då ? :) med mig är det bra, är dock lite nervös men jag kommer till det snart ;)
ialf, igår var jag som sagt med elin och linkie. :) Vi fikade lite, pratade om allt och inget och tittade lite på film. :) sen på kvällen hade vi tänkt att jag o linkie skulle till jocke o kolla på skräckfilm men det visade sig att han var borta, ;) så då hyrde vi en egen skräckfilm o kolla hemma hos linkie :) dum som vi var så kollade vi aldrig vad det var på tv:n först, för den filmen som vi hyrde gick nämligen på tv samma kväll! haha, hur lyckas man ?
Filmen hette ialf Röd Drake, någon som såg den ?

Annars idag så har jag spelat med buo som vanligt ;) jag fick en liten surprise, surprise när frida (den gamla tamburmajoren) kom och frågade mig om jag ville gå nästa gång! :o Och det gott folk, är det jag är nervös över!! jag tycker inte att jag är så fruktansvärt duktig än, men hur som helst, så ska jag gå nästa gång!! Hoppas att det går bra! Ni får hålla tummarna för mig! :D
Anyways, ska träffa petra en sväng idag, det är ju westerndagen i holmsveden idag så vi ska väl gå runt o titta lite där . :)
 Slänger ut lite bilder från igår innan jag drar!
     

Ha en trevlig helg :)


Fredag!

`Halloj, halloj! Allt bra ? :)
Men mig är det bara bra, det är riktigt skönt med helg nu tycker jag :)
Har avklarat första veckan på gymnasiet nu, och den har varit riktigt bra!! :) Klassen känns bra och nu börjar man hitta något sånär ialf..  man börjar komma in i skolrutinerna igen, ;)
Ialf, vi hade bara två lektioner idag och sen fick vi sluta! skönt, :) Efter skolan så drog jag och linda ner på stan, hon skulle ta ut pengar och jag skulle höra med maria om jag fick ändra oboespelnings-tid, men hon var tyvärr inte där :p

Nu är jag bara hemma, men jag ska till linkie om en stund. :) elin tror jag oxå skulle komma.  Får se vad vi hittar på!
Annars i helgen så ska jag spela med buo som vanligt, på lördag. sen drar mamma och jag till stugan där jag ska gå på Westerndagen, ska höra om petraa vill gå med mig en sväng. :)

Nu ska jag kila, men vi ses! Ha en bra fredag :)

Hösten är påväg

Det kändes verkligen idag när man cyklade hem, burr vad kallt och blåsigt det var!! Måste nog köpa lite fler stickade koftor här framöver .. ;)

Annars idag så har det varit en himla slapp dag! Vi började klockan åtta och då var det meningen att vi skulle ha bild men vi hade ingen lärare, så då fick vi rast i två timmar! Så då spelade vi kort och bara satt o prata istället ;)
Sen så rullade lektionerna på som vanligt fram till lunch. På lunchrasten satte några brudar sig ner och körde röda hand ;) haha, det var jättesvårt när man var typ sju stycken, men det var kul :)
Sen efter lunchen så skulle vi ha haft spanska men där hade vi heller ingen lärare så då blev det rast igen ;) men sen efter det så hade vi vanliga lektioner fram till fyra ;) Körde lite namnlekar och så, fick även vår första matteläxa, det var inte så mkt, men ändå ;p

Sen efter skolan så träffade jag petra på stan . :) Det var ju så otrevligt väder ute , så vi satt mest inne på NK och fikade, myys :) Tror inte petra var riktigt med på den där bilden, men jag tycker att den blev söt ialf :)
Hoppas ni har haft en bra dag !?


Ha en fortsatt trevlig dag!! :)

onsdag :)

Idag har vi haft en ganska slapp dag på SP08a :) Vi började klockan åtta och hade matte, engalska, historia och lunch. Sen hade vi samhällskunskap och slutade tio i ett :) Mycket skönt, mycket skönt :)
Efter skolan så gick jag på stan med några tjejer från klassen, gick runt och kolla lite bara ;p trevligt :)
sen tog jag bussen hem.. cyklade inte imorse pga att det spöregnade! urk..
Imorgon så ska vi ta foto med klassen, inte till skolboken utan bara inom klassen ;) får hoppas att man blir bra då :p
Slutar sedan klockan fyra och då ska jag träffa petra på stan en sväng :)

Har inte så jättemkt mer att skriva om just nu, så jag slänger ut en bild på min nya tunika som jag funderar på att ha på insparken på tranan. :)


Vad tycks ? :)


Tisdag

Jaa, då var ännu en skoladag avklarad :) Vi gjorde inte så mkt , gick runt till alla lektioner och så men vi gjorde inget "skoljobb" direkt. Lärarna presenterade sig själva och så och så körde vi lite namnlekar och så ;)
Skulle ha slutat klockan fyra egentligen men vi fick sluta mkt tidigare! skönt :)  Kom hem vid kvart i fyra någonting..
Allt kändes bra idag med, har snackat med alla nu och alla verkar snälla och så. :) Känns rätt bra!

Innan jag drar så måååste jag bara dra en snabb update över vad som hände igår ;)
jag och elin guttelvik var som tidigare nämnt ute och gick, solen sken på oss så det var jättemysigt! Helt plötsligt så skriker elin till av förvåning.. Bygglov från tv 4 byggde nämligen om ett hus vid tjärn..!! I lilla bollnäs liksom ;)
Vi gick så nära vi kunde och lyckades få syn på Wille ialf .. hade dock varit roligare om vi hade fått se Matte (a) . menmen, man kan inte få allt ;p Kul var det ialf :) Knäppte kort på deras lastbil -se nedan :) Kommer en bild på elin och mig oxå (a)
   

Ja, nu drar jag vidare :) ha en fortsatt trevlig dag! ♥

Nyss hemkommen ;)

hejhej!
kom nyss hem från buo nu.. gick rätt bra för att vara första gången :)
Vi fick bl.a spela ett medley ur musikalen Chess! me likees! Dom låtarna är så sjuukt kul att spela! :)
Hur som helst, vi fick sluta lite tidigare idag (mjukstart liksom) och då tog jag, linkie, elli och elsa en cykeltur hem tsm :) trevligt, trevligt :)

Nu måste jag kila, för jag ska gå på en liten promenad med elin guttelvik :) mys :)
Ha det så bra sötnosar :)

Tillbaka till verkligheten

Ja ni, nu är sommarlovet slut och plugget har börjat.. jag har nu gått min första dag på gymnasiet och det kändes faktiskt riktigt bra :) Jag känner inte så många än, bara några från min gamla skola och en tjej från buo:n (orkestern). Men min helhetsbild av klassen som jag fick idag är väldigt bra :)
Efter en vecka eller så, så kommer jag förmodligen komma in i dom nya rutinerna och allt kommer kännas helt normalt.. :) Det är bara nu i början som man är lite förvirrad - man hittar inte perfekt och allting känns nytt och så.. men även det kommer att lösa sig :)
Som sagt, jag tror att jag överlever mina tre år på gymnasiet! :)

Nu när "verkligheten" har börjat, dvs skolan, så börjar även allting annat också ;) Så nu ikv så ska jag iväg på buo, första gången för det här läsåret :) Ska bli kul att börja spela igen, var ett tag sen nu..

Allvarligt talat, så känns det faktiskt bra att komma igång igen. Jag vet att jag jämrade mig rätt mkt sista veckan på sommarlovet, och absolut inte ville börja skolan.. men nu känns det helt OK. :) Alla rutiner börjar igen, och på ett sätt så är det skönt.

Ha det så bra sötisar :)

Elin snor bloggen!!

Tjeennnaa!! Detta är Elin som skriver!! Jag har snott Hellas blogg en sväng, och det är jag som har gjort hennes nya fina design också :) Jag har bytt hennes visningsbild också, och nu passar jag på att skriva ett inlägg också ;D Hahaha!!



Vi är coolisch ;)

Så, nu har jag två frågor till er :)
För det första, visst är Hella söt på sin visningsbild?! :] Naaw :)
För det andra, Vad tycker ni om Helenas nya design? :)

Nu ska jag nog ge tillbaka bloggen ;) Men besök min blogg med vettja! http://rosasvart.blogg.se :)

/ elin ♥

Skola imorgon!

Ojoj, vet inte riktigt vad jag känner inför det! Jag är både nervös och förhoppningsfull!
Får hoppas att allt kommer att gå bra imorrn nu då, men det gör det nog!

Hur som helst, igår så kom linkie och malin hit till mig. :) Det var väldigt trevligt! Vi spelade kort, käkade glass, kollade på sommarkrysset och kollade på en film. :) Georgia Rules hette den. Rätt bra film faktiskt . :)
Mysigt hade vi ialf :)

Dagens events är fortfarande lite lösa.. jag vet inte riktigt hur det blir än, men jag vet att jag ska träffa elin idag ialf :) Sen får vi se hur det blir med övernattningar o grejer.. får hoppas att det blir så! Mor o far är lite emot att sova över hos folk när det är skola dagen efter, men vi får se ;)
-  Jag kan inte riktigt fatta att jag börjar gymnasiet imorrn! det har alltid varit så himla långt borta och nu så är det bara några ynka timmar härifrån! Hjälp, är min första tanke.. men det ska ändå bli riktigt kul att börja en ny skola! Alla säger ju att gymnasietiden är den roligaste tiden, och jag tänker inte göra annat än att tro dem ;)

Ni får hålla tummarna för mig imorgon! :)
CIAO!

härlig dag i stugan . :)

Hej på er alla!! :D
Hoppas allt är bra med er :)

Igår kväll så åkte jag o sis till stugan o hade det mysigt..:) åt god mat och kollade lite senare på Mission Impossible 3. Jättebra film! Även den filmen rekommenderar jag starkt! Ska nog ta och göra en " Helena - rekommenderar starkt filmlista! " haha ;)
Anyways, idag har vi bara tagit det lugnt här uppe i Holmsveden.. solat och haft det bra :) har även åkt lite båt på sjön våran.. sjukt mysigt!
Ikväll åker vi tillbaka till Bollnäs efter vi käkat och sover alltså där. :)

Har bara lite lösa planer inför imorgon.. ska träffa linkie ialf, och sen så skulle malin ringa när hon ridit klart! får se vad vi hittar på sen :) funderar på att hyra film ? får se hur d blir ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll sötnosar!


update ;)

kör en snabb update nu innan jag drar till stugan med syrran :)

igår kväll så var jag med mikaela :) var jättemyys :) hon var väldigt brun måste jag säga, fast det är inte så konstigt eftersom att hon har varit på kreta i två veckor.. :)
jag fick ialf två försenade födelsedagspresenter! jättesöta.. det var ett armband (se bild) och en gullig liten snäcka i lejonets tecken.. har dock ingen bild på den! men den var jättesöt ialf! :)
Hur som helst, vi kollade på filmen moulin rouge! Underbar! Ni som inte har sett den bara måste det! :)
Sen så kollade vi även lite på project runway, bra det men jag hann inte se klart för mamma tyckte att jag skulle komma hem pga att det hade blivit så mörkt .__.
Det märks verkligen att hösten är påväg! Vid tio-elva är det ju helt bäcksvart ute.. me don't like!
Anyways, det var väldigt trevligt igår!! :) checka in bilderna :)
   

Annars idag så mötte jag upp linkie på stan.. hon har ju börjat skolan nu, stackarn! Men allt verkade bra på nya skolan, och det är ju bra! det gjorde mig lite lugnare också, det kanske inte är sådär jätteläskigt att börja gymnasiet ändå? :p

Nej nu måste jag fortsätte men packningen, ska ju iväg till stugan ikv. Ni får update på fredag, förhoppningsvis! =)

Puss och kram!

Gävle-resan :)

Hejhej!

Har nu kommit hem från gävle, en dag för sent pga att jag missade mitt tåg igårkväll ;) menmenm sånt härnder :p
Imåndags så åkte ialf hela familjen till gävle för att gå på syrrans inflyttningsmiddag :) det var jättemumsigt och gott! Jag sov även över där.. mysmys :) Nästa dag så tog vi det lugnt på förmiddagen och vid ett gick jag ner på stan och mötte upp stina och martin :) Vi gick omkring på stan o shoppade lite och var en sväng på swedbank o satte in money :) sen gick vi hem till dom och handlade lite o så..:) vi lagade jättegod pasta med bacon m.m.. skitgott!=)
Lite senare så kollade vi på film och jag fick även massera stiina..:) även hon tyckte att det var jätteskönt! :D
Efter filmen så fick jag skjuts av stina och martin till station där det var meningen att jag skulle ta tåget hem.. men duktig som jag var så lyckades jag missa det.. så då tänkte jag att jag skulle gå hem till syrran o vänta där.. men det blev så att jag sov över där, pga att ingen kunde hämta mig på station i bollnäs så sent ;)

Så, jag kom hem en dag för sent men det gjorde ingenting..:p har haft så kul så!

- ialf, nu ikv så ska jag till mikaela :D var ett bra tag sen nu, hon har ju varit på kreta i två veckor så jag kommer nog känna mig gaanska blek ;) haha! menmen, kul ska det bli!

Kolla gärna in snyggo-bilderna innan ni drar :) PUSS!
 

HEJ

Hur mår alla idag?!
Med mig är det bara bra.. har inte hunnit göra så mkt idag bara. Har sovit, käkat frulle, duchat och masserat mormor. :)
Alla mina familjemedlemar tycker att jag ska satsa på att bli massör, pga av min s.k "talang".. som jag förövrigt inte vet om jag har ;)  men alla som jag har masserat tycker att det är jätteskönt, så vem vet? Jag tycker faktiskt att det är ganska kul att massera folk oxå, så jag har funderat på att gå en massagekurs till våren så att jag kan jobba som massör på sommarlovet.. skulle vara ett ganska najs sommarjobb!
Jag vet dock inte om man kan gå nån massagekurs här i lilla Bollnäs, någon som vet?
Utifall det skulle köra ihop sig så kanske det finns något motsvarande i vår grannstad Gävle, som då är lite större :) Ja, vi får se hur det blir!

Men är det någon som vill vara försökskanin, let me know!

Ikväll blir det som sagt gävle till syrran med god mat och bara mys :) Me like :)
Puss!

17 augusti

Då fyller min pappa år! Grattis Pappi! :D
Så denna dag har mest bestått av paket, tårta och god mat.. vilket jag inte klagar på ;) mysmys :)
Imorgon eftermiddag så drar familjen till gävle, eller rättare sagt till min syrra som för närvarande bor där ;) ska på inflyttningsmiddag och så.. ska även sova över där :) ska bli riktigt skoj!
Nästa dag, alltså den 19 ska jag även till stina på dan.. hon har ju flyttat till gävle så jag ska inspektera lägenheten (igen) och bara umgås. :) trevligt, trevligt :)

Nej nu ska jag snart ta och sova, måste verkligen försöka att vända tillbaka dygnen, det kommer att ta tid så det är bäst att man börjar redan nu, en vecka i förväg!

Natti! ♥


Dax för update!

Hej på er!
Var ett tag sen jag bloggade nu, men jag har helt enkelt inte haft tid! Men nu får ni ett ganska långt inlägg istället ;)
I onsdags så åkte jag och syrran som sagt till sthlm! Det var verkligen hur kul som helst! Vi shoppade först när vi kom fram och så.. käkade även lunch på stan :) sen framåt fem så åkte vi hem till johan och adam där vi käkade middag :) Sedan så satt vi mest och pratade hela kvällen, tog igen lite liksom. :) väldigt trevligt! =)
Nästa dag så gick vi upp vid tio någontiong och gjorde oss i ordning . :) Efter frukosten så satte vi oss och spelade lite poker, wiie :) jag vann t.om ;) Efter en lyckad pokermatch från min sida så stack vi till grönan ;D Vi hade verkligen hur kul som helst!! :D Vi åkte det mesta, ialf jag, adam och johan :) men vi fick med syrran i några karuseller ialf, bra jobbat! :)
Killarna lyckades även få med mig i fritt fall, det var både första och förmodligen sista gången för min del ;) haha, men det var rätt kul att ha gjort de :)
Tack för en väligt,väldigt lyckad kväll allihopa!! :)
         

Sen nästa dag så var vi hemma hos kusinen våran :) Hade det väldigt trevligt, vi var hemma hos dom och käkade lunch, var ute och gick och bara umgicks..:) sedan så gullade vi även såklart med kusinbarnet vårat, lilla Mathilda :)
Det blev en mkt trevlig dag ialf . :)

Nu idag så har jag träffat brudarna :) Först så var jag och linkie ner en sväng på stan och köpte almanackor till skolatsarten och så.. måse få ordning på våra liv nu ;) sedan kl fyra så gick vi på bio tsm med hennes brorsa.. kung fu panda! Den var faktiskt riktigt braa! :) Sedan så drog vi hem till elin, dit malin kom lite senare oxå :) Vi kollade på film, käkade pop corn och bara umgicks . :) Trevligt! trevligt =)


Nu ska jag ta och sova snart tror jag . :) Pappa fyller ju år imorgon så man ska ju upp i skaplig tid då :)
Ha det så bra! Puss på er! <3

Hipp hipp hurra..

för petra som fyller 15 år idag! GRATTIS! :D
Var över till henne i eftermiddags med lite paket och såå :) blev bjuden på tårta och fika och så, väldigt trevligt!
Kolla in tårtan på bilden nedan, värsta grymma igelkotts-tårtan! xD
Hur som helst, vi hade det väldigt trevligt, som alltid ;)
   

Vid fyra någonting så åkte jag och pappa tillbaka till bollnäs.. jag hann t.om övningsköra lite! Gick rätt braa, eller jag fick motorstopp nån gång i början men sen rullade det på bra! Jag fick igång bilen, växlade till tvåan, svängde runt lite och stannade felfritt ;) STOLT*
Men jag oroar mig dock för den dagen då jag ska lära mig backa och starta i uppförsbacke.. stackars våran bil (!!) ;)

Som ni förmodligen redan vet så drar jag och sis till huvudstaden imorgon, ska bli skitkul! =) Så det blir inge bloggande här tills den 16 typ.. men då blir det en rejäl update!! :D I promise!
  
Ha det så gött, för det ska jag ha :) Vi ses, PUSS!

Härlig kväll!

Hej på er!
Kom nyss hem från linkie, vi hade det väldigt trevligt :)
Kollade lite på film, var ute och gick och bara pratade på :) mysmys :) hon har nu även fått tillbaka sina grejer som förövrigt har befunnit sig hemma hos mig i några dagar <;)

Ikväll så händer det inte så mkt mer, ska försöka att gå och lägga mig i skaplig tid eftersom att jag ska upp så pass tidigt imorgonbitti. Tåget till holmsveden går nämligen tio i elva (!!) menmen, det är bara att bita ihop ;)

Nu så hade jag tänkt att ladda hem lite låtar som jag fastnat för. Bl.a Sanna Nielsens nya låt - Nowbody without you .Tycker verkligen om den låten.. jag brukar inte vara ett Sanna Nielsen fan i vanliga fall men den här låten diggar jag verkligen! Sen är det lite fler låtar som jag bara måste ha oxå!
 <--  linkie o jag :) måste bara tillägga att bilden är från förra året, innan bowlingfesten ;)

Nu ska jag ägna mig åt att ladda hem låtar! CIAO :D

YES!

Äntligen klar med städningen! Nästan ialf.. nu har vi dammsugit och torkat golv, så nu glänser allt mer eller mindre. ;)
Jag har dock fortfarande en massa grejer på rummet som jag måste plocka undan och slänga mm.. men det orkar jag inte med nu, jag har nämligen rast ;)
Som för att fira att vi har varit så duktig så ska vi käka pizza från take off ikv, mys och gott som fan! :)
Sen får vi se om jag träffar linkie en sväng ikväll oxå, jag har nämligen en massa saker som är hennes hemma hos mig som hon måste få tillbaka innan jag drar till sthlm. :)

TAKE CARE ♥

mkt att göra..

Idag har det hänt väldigt mkt för min del ;)
Dagen började med att jag och syrran åkte bil till bollnäs, väl där så släppte hon av mig hos linkie. Eftersom att vi skulle spela klockan två så hann vi inte göra så mkt, men en sväng på markanden hann vi ialf! mysmys :)
Som tidigare nämnt så spelade vi med buo i eftermiddags.. det var en karneval i alfta som vi skulle leda fram, :) vi var inte så många i orkestern men det gick bra ändå! :)

När jag sedan kom hem så slängde jag i mig lite mat och sen började jag och sis städa huset.. vi har en hel lista med grejer som ska göras och det var helt omöjligt at vi skulle hinna allt imorgon , så vi fick börja redan idag!
Nu är vi någolunda klara ialf, dammsugning imorgon bara och lite småplock ;)

Framöver så händer det oxå en hel del roliga grejer ;)
- den 12 ska jag till holmsveden för att fira petra som fyller 15 år! <3
- den 13 - 15 åker jag o syrran till sthlm! najjs ;)


Ja, det var allt för idag tror jag ;) Ciao!

God morgon!

Har nyss vaknat och stigit upp nu. Idag blir det nog mest att jag slappar.. får väl se om jag kanske lägger mig och steker ett tag på gräsmattan, det är faktiskt ganska fint väder ute idag ;) man måste ju passa på!
Annars imorgon så har jag fullt upp med att spela. Det är nämligen alftakarnevalen imorgon som buo ( min orkester) ska vara med på! Får hoppas att det går bra även fast det kommer att bli väldigt lite folk! ;p

Nej nu måste jag gå o käka frukost.. annars blir nog inte magen så glad!
Ha en trevlig dag! / helena♥

fest + cityfest!

hejhej!
Var ett tag sen jag bloggade nu så nu kör jag en update!
I onsdags så hade jag fest för polarna :) alla kunde dock inte komma men det är sånt man får leva med :)
Vi som var där hade ialf jättemysigt! Vi käkade tacos, spelade kubb, kollade på film och hade det mys :) Vi spelade även sällskapsspelet Alias (vi= dom som stannde kvar till sist), det var ialf skitkul! :) tACK allihopa som kom! och tack för alla söta presenter!! :D
            
haha, den sista är ialf den mest normala, eller vad tycker ni ?=)

Sen igår var det ju cityfest! Åkte dit med linkie, malin och rebecca. Det var mening att elin oxå skulle hänga på men det blev inte så... grrr!
Men ialf, först när vi kom ner till gävle så skulle vi försöka hitta till stinas lägenhet vilket inte var de lättaste! Vi gick vilse och blev så hungriga så vi var tvungen att stanna på American Pizza place o käka. Stina o malin olofsson kom då dit oh hjälpte oss att hitta vidare :) Väl där så tittade vi runt i hennes fina nya lägenhet och slappade mest, mys! Efter ett tag så blev jag, linkie o malin shoppingsugna så då gick vi tbx till stan. Jag shoppade inte så mkt, ett linne bara :) det var meningen att jag skulle köpa en vit bh oxå på lindex som jag hade blivit helt kär i men den fanns såklart inte! menmen ^^
Innan vi gick till the poodles konserten så stannade vi till o fikade lite, mumms! :)  Sedan kollade vi på the poodles, dom var faktiskt jättebra! Efteråt så stannade vi och tog autografer och fick kramar av allihopa! trevligt trevligt! =)
Kvällen avslutades med att jag o linkie letade upp min familj, oh sedan gick vi till min syrras nya lägenhet och kollade, jättefin den oxå!! :D
Tack allihopa som var med igår!! Blev en mkt trevlig dag! :D
     
     



Efter cityfetsten så sov likie hos mig, vi tältade!! :) hihi! Vi sov till klockan tolv typ.. ;p sedan så käkade vi frulle och kollade på "the green mile". Jättebra men sorglig film! Rekomenderas starkt!
Hon åkte hem för ett tag sen nu, och nu är jag ensam hemma.. mamma o pappa är borta hos några men jag orkade inte följa med ;) Så jag stannar hemma och kollar på tv o slappar istället! Det behövs efter dom här senaste dygenen, hihi :)

Ha en bra kväll! ♥

Mamma Mia!


Hej!
Har precis kommit hem från bion tillsammans med linkie :)
Vi var och såg Mamma Mia! Oh herregud vad bra den var! Den var helt underbar
från början till slut! Man blev helt lycklig av den!
Det är absolut ett måste för alla, pojkar som flickor! :)

Så om ni inte har sett den, så får ni masa er iväg till närmaste biograf, eller i värsta
fall hyra den.. men jag lovar, den är bäst att se på bio första gången!

Ha en fortsatt trevlig kväll! ♥


mot bollnäs :)

hej på er!
har haft släktträff här i holmsveden nu i två dagar, har varit mkt trevligt! =)
Om 45 minuter så åker jag o syrran till bollnäs igen då vi ska handla till mitt födelsedagsparty :) Det ska bli riktigt roligt imorrn! Var ett tag sen jag hade fest nu, så nu är det dax! :)
Dagen efter partyt så drar jag och brudarna mot gävle Cityfest! skoj,skoj!
Som sagt, det är mkt roligt som händer nu framöver :)

Det är lite bättre väder idag ialf.. (y), håll tummarna för ännu bättre väder imorgon!

förtsa blogginlägget..

.. som sextonåring! Känns mkt bra! Om vädret tillåter så ska jag och pappa iväg och övningsköra ikväll. Vi får se hur bra det går ;)
Ialf, jag hade en jättebra födelsedag med mkt tårta och presenter! Jag fick bl.a pengar, ett armband från Tomas Sabo, presentkort, badminton tillbehör och smink mm.
Jag måste även sända ett tack till alla er som skickade gulliga grattis-sms! :) Det uppskattades!

Igår och idag så har jag haft besök här i stugan av linkie :) Trots det dåliga vädret så bestämde vi oss för att tälta! Med en varm sovsäck och en tjock filt så gick det bara bra! Hon har åkt hem med tåget nu men vi hade det väldigt trevligt! Vi myste framför en film och spelade spel och käkade tårta mm... ^^

Jag måste säga att jag är ganska avundsjuk på dom som är utomlands nu.. just nu när jag sitter och skriver detta blogginlägg så vräker regnet ner och allting är bara grått och trist! Tänk att få ligga på en vit badstrand som är omringad av palmer och bara njuta av den fina utsikten som består av turkost, underbart vatten! Tänk att sedan kunna gå till närmaste kiosk och beställa en stor fet glasstrut med en sådan underbar smak som bara dom tropiska länderna kan framställa!
Men jag ska inte klaga, nästa sommar bär det förmodligen av till Grekland! =) .. men än så länge kan jag bara drömma.. ^

Imorgon så kommer farbror och faster hit då vi ska ha en liten släktträff! Ska bli skoj, man träffar dom inte allt för ofta! Får hoppas att vädret blir lite bättre bara, så att man kan vara utomhus!

Hoppas alla ni bloggare där ute har det bra trots regn och rusk!
C yah later!                                         plask plask..

RSS 2.0