mys på stan . :'*

Tjenna! :D
Idag har jag varit på stan med Nilsson :) Det var jättemys! Vi gick i dom flesta av bollnäs affärer , jag köpte ansiktsrengöring och efter mkt om och men så köpte elin en hårborste ;b Sedan gick vi på NK också :) Elin tog en taco-tallrik och jag tog en ost & skink macka :) Riktigt gott! :)
Sedan efter vi var klar på stan så cyklade elin en bit med mig till k-lunds korsningen sen tog jag en promenad hem .  Kom hem för en liten stund sen nu . :)

Här kommer en sööt bild på elin inne på älskade NK :)


hade bra , BYE! ♥

FEST! :D

Här kommer en liten fortsättning på det förra inlägget :)
När jag kom till bollnäs mötte linkie mig på station och efter det gick vi till stan och köpte presenter till elli & johanna :)
Sen vid halv 4 kom johanna o hämtade upp oss och körde oss till bowlinghallen :)
det var ett jättekul bowling-party eller vad man ska säga , :P det gick kanske inte så jättebra på bowlingen för datan krångla lite ;P men jag kom ialf trea bland alla oss :) (y)
Efter bowlingen blev det taco-buffé! Mumms :) Blev en hel del skratt/kort och flummande :)
Efter festen följde jag med Linkan hem :) vi kollade först på morden i midsumer :) sen gjorde vi lite toast o kollade på evan den allsmäktige! hihi, den var jättekul! Vi hade också på oss ansiktsmasker :) Det var en jättekul dag/kväll/natt ialf :) thank you! :)
Here comes some pictures! :)
           
                                                                                                                                     

image52

ciaoo!

UPPDATERING!

hej hopp! Nu behövs det en uppdatering här tkr jag :) Jag delar upp allt i två inlägg annars blir de så jobbigt att läsa ;P
Som sagt, i söndags åkte jag till holmsveden :) När jag kom dit så blev det lite fika med hessings (grannarna) , kul att se dom igen! (y) sen annars gjorde jag inte så mkt mer den dagen .
Nästa dag kom petra till mig på eftermiddagen! :) Det var riktigt skoj! Vi satt o prata o lite så först, sen blev de käk :) sen gick vi till henne (i snön) o hämta lite grejer ;) sen tbx till mig , där det blev film mm :) myys!
Nästa dag gick vi upp typ vid tio , blev frukost o lite så :) sen kvart i ett tog jag tåget till bollnäs . :)
Här kommer lite bilder från den kvällen :)
         

image44

mahah XD / Helenaa

sleep over! *

Hellu! Inatt sov mikaela hos mig :) det var väldigt roligt!
Det blev två filmcheckande, Dum o Dummare och Gustav 1! mahah, jag hade aldrig sett dum o dummare förr men den var askul! XD sen kollade vi på melodifestivalen oxå:)
Lite senare så hade vi på oss ansiktsmask oxå, ;) haha! Sen blev det så klart en hel del kort-knäppande! :D
Vid halv ett-ett någonting gick vi o la oss... ^

Vi vaknade imorse vid nio-halv tio någonting, var lagom trött då ^
Det var jättefint väder ialf så efter frukosten så gick vi på promenad till en park där det blev en del skojiga bilder ;) (y)
Annars idag så ska jag åka till holmsveden, kvart i tre gick det ett tåg tror jag.. :) Blir där tills på onsdag förmiddag . :)

Här kommer nåra bilder från igår/idag .
   
   

CIAOO! *

LOOOOV! :D

åååh härlig känsla! Har en känsla av att det kommer bli ett kanonlov ;)
Det började kanon ialf, efter skolan gick jag och malin ner på stan ( efter mitt utvecklingssamtal ) . jag provade ett par skitsnygga jeans från acne.. satt som om dom hade varit gjorda endast för mig! haken var att dom kostade 1300 kronor... men får se om jag köper dom ändå, när jag känner mig riktigt rik (a) isåfall.
Hur som helst, efter allt jeansprovande köpte malin en mascara (y) sen gick vi o fika på NK! muummms :D sedan tog vi trean bussen hem till henne ;) Väl hemma hos malino blev det filmcheckande :)

Har nyss käkat nu och ikväll blir det let's dance! GO KARL-PETTER!
Och imorgon fyller mormor år , blir grattande och tårta o sånt där mys! Sedan på kvällen kommer miccis hit :) tror vi skulle ha lite ansiktsmasker på oss o lite sånt där mys :) hon ska sova över här också :) (y)

Ha det bäst, det ska jag ha ;) <3


skola, spelning, gym .

TJENNA! :D Idag hade vi so: prov. det var ganska stressigt, fick skriva som en tok för att hinna med allt , men jag hann till slut ;) sen får vi se om jag kompliterar uppsatsen lite v. 10... får se vad den som jag skrev idag räcker till för betyg ;)!
hade som sagt debatt idag med, skulle ha vart med malin, kelle o anders men de var bara jag o anders där ;) haha! men vi klarade oss fint o de gick ju skitbra!! XD
Efter skolan hade jag spelning, kunde kanske ha gått bättre, var så okoncentrerad idag . . :/ menmen ..
Ikväll blev det ingen träning ialf, så jag o linkan ska gå och gymma istället! var ett bra tag sen nu så det behövs kanske ? ;b
nä nu ska jag käka snart, hörshej! :)<3

onsdag... :]

hellu :) idag i skolan hade vi skridskor, den sista skridskor-lektionen vi kmr ha på gärdet.. ;P
tog bussen hem efter skolan, sen när jag kom hem bakade jag kladdkaka!!!! gottgott! Hade lite chokladbehov ;)
Har pluggat lite so också.. har prov på religionerna imorrn, jag ska skriva om hinduismen och sen en liten jämförelse med buddhismen ;) hoppas det går bra!
Imorrn har vi debatt också, på engelska!! malin skulle inte vara med på debatten heller, så nu blir vi bara tre st.. (jag ,jens o anders) aja, vi får försöka klara oss. .  ^

sen imorrn efter skolan äre spelning som vanligt, sen träniing :)

ska dra, PUSS!

HEJ!

Idag har jag egentligen ingenting att blogga om . . hmmf ^ skolan flöt på som vanligt med massor av lektioner ;) sen efter skolan gick jag , linkie, elli & johanna till MAX o käka innan buo ;) sen blev de som sagt buoo!
Kom hem för lite mer än en timme sen ;) har käkat lite o pluggat so!!!! XD prov på torsdag som sagt  . . 
Just nu sitter jag och funderar om jag ska vara med på hönan agda eller inte, :) om jag frågar alla andra i klassen så säger dom att ja ska vara med... men vi får se ;) vore iofs kul, tror jag ? ;b

aja, nu orkar jag inte dryga mig nå mer här så . . adios!

trevlig helg :)

hallåå! Igår var jag som sagt på byfest i segersta! det var jättemysigt, även fast jag kanske inte kände så många ;) blev ialf bjuden på tre rätters middag , var jättegott! särskilt efterrätten som bestod av en hjärt-formad bakelse! Mummms :) sen så spelade gustav och sjöng med bandet ;) var skitbra! :) sen så dansade jag lite med ;) fast mest med syrran :) det gick kanske inte så bra för det slutade med att jag låg på golvet ;b haha
Det var ialf en helmysig kväll :)
Nu har jag tonat håret med , blev typ chokladbrunt :) ni får väl ta en titt på korten som kommer här så ser ni hur det ser ut :]
image33
Jag o sis innan festen ;)
image34
Jag, Gustav & Sis :)

Annars i veckan så har vi so-prov, och matten ska vara klar oxå... men det är lugnt för min del , är nästan klar med matten och so:n ska jag bara plugga in ;b

CIAOO!

HELG! :D

hellu :) som sagt, skönt med helg nu :) Hann inte blogga nånting igår så de får bli nu istället ;)
Jag var hur som helst med saga igår :) vi gick först hem till lisa och gav henne lite skolböcker o så, och så var vi där o prata lite med, skoj:) sedan gick vi förbi andrés hur och lämnade skolgrejer till han ;b sen gick vi hem till saga där vi käka lite mackor o sånt där gott :) sen blev det lite film o massa prat!:)
Vid sju nånting gick vi hem till mig ;) gick till prix en sväng o köpte onyttigheter (a) sen blev det let's dance! måste säga att det var helt fel person som åkte ut!! aja ^

idag är det marchträning halv ett.. sen ska jag hem till sis där hon förhoppningsvis ska tona håret på mig ;) sen ikväll ska vi på byfesten i segersta ;) gustav ska spela o lite så :) blir nog sköj de :)
Här kmr en bild från igår :)
image32

CIAOOO!

Alla <3 dag!

Tjenna :) som sagt, alla hjärtansdag idag :) mys dag det :)
Man fick ju lite presenter :) hihi, (se bild) .
Annars idag så hade vi skridskor på idrotten ;) (y) jag är ju såå duktig ;)  haha XD försökte göra översteg baklänges men de gick inte så bra, men elin lyckades ganska bra! :)
Ikväll hade vi träning oxå, gick rätt OK:) spelade dubbel och körde idioten ;) rätt slut nu!
Imorrn har min grupp sovmorgon, en halvtimme, haha XD menmen det är alltid något ;) och imorrn efter skolan ska jag vara med saga! :) skoj! =)

 
mina alla <3 dag presenter :)
chokladasken fick jag av mamma & pappa. :)
kortet från elsa :)
och halsbandet från linkie :)       TACK!                                 

ska kila :) CIAOO!

allaktivitetsdag!

långt ord det dära ;)
hur som helst, jag hade promenad, och jävlar vad långt det var! gick i nästan två timmar. . XD men det var ändå mysigt för det var jättefint väder och det kändes att våren är påväg. :) och så hade man ju ett fint sällskap ;b
Nu känns det däremot inte som om våren är påväg för det blåser jättemkt och det är riktigt urrigt ute ;) så jag förblir nog inne resten av dagen ;)
Imorgon är det alla <3 dag :) det är en mysig dag tkr jag :) Annars imorgon så slutar vi två pga att vi inte har någon so :) sedan har jag spelning och träning :'D

ska kila, vi hörs pusshej <3 ~~

TJENNA! :D

Kom precis hem från buo nu, :) jag var på kort-knäpparhumör so here comes some pictures !! :D

      

      

KOMMENTERA!!! XD

Take care .

ledig dag!!!!! :D

Halloj :) sitter hemma hos linkie nu ;b sov hos henne igårkväll ;)
Vi hyrde bl.a en film - THEY , riktigt bra ! (y) vi gjorde också semlor och milkshake!! :) gottgott, :)
och idag är vi som sagt lediga! myys, och ikväll blir de buo ;b
på onsdag tror jag att vi ska byta till promenad istället för bolle, kmr nog tyvärr vara plaskiga o blöta backar pga att det är så varmt ute... aja ^
Nu ska vi nog gå ut med linkies hund :) CIAO! 

God Morgon!

Har nyss käkat frukost o borstat tänderna o lite såå , :] Har inte orkat klä på mig nå kläder än så jag sitter bara i morgonrocken o pyjamas (a) :)
har börjat få lite träningsvärk sen igår oxå, glömde som vanligt att stretcha, menmen ^
Idag ska jag göra uppgifterna vi fått från skolan, blää!! aja, det går nog rätt fort ;D
har egentligen inte så mkt seriöst att blogga om idag , haha får väl se om jag kommer på nå bättre lite senare på dagen ;D CIAO! <3

PUH!

jahapp, då var tävlingen över. Gick faktist rätt bra om man tänker på vilket motstånd man hade. Alla som var där var typ A:are, det vill säga - dom spelade på elitnivå.. men man lyckades ändå sno åt sig lite poäng från dom och det känns ju riktigt bra! Dom delade tyvärr bara ut medaljer till ettan och tvåan, om dom hade delat ut till trean också så hade nån an oss oxå fått medalj! menmen , jag fick ialf en fjäderboll med mig från matchen som minne (y) XD
Fick också vara "siffervändare" på två matcher, helt OK faktist! :)
Tack oxå alla från klassen som kom och kollade lite , det var kul! :)

Hur som helst, ikväll blir det ingen tranan , finns absolut ingen ork för det,. det får bli let's dance med familjen, skönt att koppla av lite nu efter den här veckan.!
Annars imorgon så måste jag väl gör alla uppgifter som vi fått eftersom vi är lediga på måndag. sköönt det!

På söndag ska jag sova över hos linkie ialf :) sen på måndag är man leeeedig! XD sedan buo , :)
Och på onsdag har vi friluftsdag, blev bolle för min del! Snacka om slapp vecka asså, skönt! men det behövs faktist efter en vecka full med nationellaprov och tävlingar! :)

Nu ska jag dra mig neråt mot efterrätten tror jag! See yah, take care!!

 

tävling imorrn . ^

Hallå! som sagt, tävling imorrn, oh my God I'm nervous! Får hoppas att det går bra ändå ;b
Tur att jag har linkan med mej, hade seriöst dött om jag hade vart själv ;b
annars idag hade vi nationellaprov i svenska (uppsatsskrivning) gick rätt bra tror jag :)  slutade efteråt , vilket var mkt skönt.. drog hem till linkie en sväng innan jag drog och spelade ;b
Ikväll blev de ingen träning , :( skulle faktist ha behövts dagen innan tävlingen , men man slipper ha träningsverk imorrn ialf o de är ju positivt! :)

Jo just ja , igår kväll var jag linkie och jocke på national treasure , hemligeheternas bok.
Shit va bra den var! Om du inte har sett den så rekommenderar jag den starkt!

ska kila en sväng nu, ciao! =]

tisdag . :]

Jahapp, förtsa nationellaprovet avklarat! skönt, :) två kvar i svenska nu , och nästa äger rum på torsdag. ;b
annars i skolan hade vi oförberett "prov" i so:n, hann inte göra klart alla frågor men.. ;] tog bussen hem efter skolan , sen när jag kom hem så var jag lite med trulsen, älskliing! :) han börjar bli bättre i benet nu så nu är han nästan lika busig som förr, och snart ska han väl ut på råttjakt igen! ;b

Skridskor imorgon . inte favvo-idrotten direkt, sedan på kvällen tror jag att jag o linkie ska på biio :] national treasure 2 :) skoj, var ett tag sen jag var på bio nu ;b

nän nu orkar jag inte babbla på nå mer här, so take care!


måndag . :']

TJA! måndag idag, hade engelska redovisning , hmmf, :S men jag tror nog att det gick bra, känns himla skönt att ha de gjort ialf :) Ikväll blev det ingen buo, halsen mådde inte så bra tyvärr..
Och imorgon har vi första nationella provet i svenska! Lite småläskigt sådär , menmen ^
Sedan har vi ett till på torsdag i svenska och sen får vi turen att sluta efter det, så vi kmr sluta typ kl tio!!!! LYCKA!
Ikväll händer nog inte så mkt, tv/film kanske ?:)

Annars i veckan händer följande:
Tisdag: nationellaprov i svenska
Onsdag: Inget inplanerat än så länge ;b
Torsdag: nationellaprov i svenska & slutar sedan tio, har sedan spelning + trääning :)
Fredag: Första badminton-matchen (heldag) skoj!:)
Helgen vet jag dock inte så mkt om än, sånt som märks liksom ;b

/H


Day after tomorrow . :)

haha, snodde elins rubrik lite där :) (a)
jag gick ialf på festen igår, jag kände mig lite bättre på eftermiddagen. tur var det ialf för det var jätteskoj! :) var först hemma hos linkie med jocke innan o så :] 
Sedan drog vi till festen, mycket folk där, kände inte alla där men ialf . Erika hade hyrt en spansk film , men den var inge bra så den dissade vi :) sen en skräckis som vi kollade lite grann på ;b
Sedan fanns det ju lite snacks o godis o så man fick käka oxå :)  sen så körde man lite tv-spel med, nå gitarr grejs som jag var väldigt duktig på! (y) :) sedan gick man runt o va social resten av kvällen, haha ;b

Här kommer en bild på oss med flum-födelsedagsbarnet som inte riktigt var med på den där bilden tror jag ;b

image23
haha ;b

annars idag ska jag bara vara hemma o ta det lugnt. försöka bli frisk ;)
skola imorgon, buo vet jag dock inte riktigt hur det blir med för halsen är inte riktigt där den ska vara... ^
men vi får se!

hade bra, alla :) CIAO!


lördag , :]

hallå:) lite bättre i förkyldningen nu ialf, men vet fortfarande inte om jag kan gå på erikas party.. hmf, får knarka ibumetin och halstabletter o hoppas på de bästa! Vill inte spendera ännu en kväll i min säng tsm med mina halstabletter ;P Aja, vi får se hur jag göör ;)

Nu ska jag ta o kiila :) hade braaaa ;b

sjuk :/

HEJ!  Har vart lite småförkyld ett bra tag nu men nu har jag blivit riktigt förkyld. Gick hem från skolan igår, så det blev varken träning, spelning eller nån idrott i skolan.. och i morse mådda jag skit! var jättehängig och trött och hade ont i halsen . . så jag blev hemma idag! Var nog tur det, hade inte pallat att gå till skolan idag !
Så idag ska jag nog mest sova och kolla på film mm . ska försöka äta någonting med men hungern försvinner lixom när man är sjuk ;b

jag hatar att vara sjuk så nu ska jag se till att bli frisk tills på lördag :) det har jag bestämt!
Hej då ^^


RSS 2.0