Tjenna! ;)

Har nu kommit hem till Holmsveden. Jag var nämligen på stugfest hos elin igår med övernattning och allting :)
Vi hade det jättemys! Vi badade, spelade kort, åt pastasallad, chips, popcorn och vattenmelon.. :) Sen så satt vi uppe och babblade hela natten med ;)
Sen idag så hann vi med ett morgondopp och sen packade vi lite och åkte hem. :) Har varit riktigt skoj ialf! :)

   
Kommer kanske upp lite fler bilder sen! Måste bara tillägga att erika oxå var med på festen men att jag aldrig fick några bilder på henne eftersom att hon kom lite senare och åkte även tidigre på morgonen.. :/

Hursomhelst, snart ska jag och mamma ställa oss i hallonbusken och plocka hallon till tårtan imorgon. :)
Yeeei, blir 16 år imorgon!! :) Får äntligen övningsköra! :D

Ska kila nu! Ha d så braa! :) <3

Grillnatta! :D

Tjenna :)
I förrgår så var det ju som sagt Grillnatta :D Jag var där med brudarna och kollade självklart på Brolle!
Han var så sjukt braaa! Under den kvällen så blev han min nya idol.. sen så fick jag även autograf och en kraam ;) mktmktmkt trevligt måste jag säga!
Sen efter att ha köat ett bra tag till snygg-Brolles autografskrivning så gick vi runt och kollade lite och käkade grillad kyckling ;)
Jag slänger ut lite bilder från kvällen oxå :)
         

Annars igår så var jag med pappa i Tönnebro och hjälpte honom.. för ni som inte vet vad Tönnebro är så är det ett litet torn bredvid en rastplats påväg mot Gävle tror jag. Ialf, där ställer han ut sina målningar och grjer och så :)
Sedan efter en heldag där så åkte vi till Kilafors och beställde pizza! Trevlig dag :)

Nu idag så ska jag till Bollnäs. Elin ska nämligen ha stugfest idag till imorgon, vi är några tjejer som ska dit och övernatta och mysa. :)

     / helena ♣

UPDATE

Hejhej!
Nu är det dags för en update här tycker jag ;)
Igår så var hela familjen ut och åt på Axmar brygga. Det var jättemysigt och framförallt gott! Vi har det som en tradition här i familjen Olzon att alltid åka dit på sommaren och äta tre rätters middag, och det är seriöst det godaste man äter på hela året! Om ni inte har varit där, åk!

Annars idag och ikväll så har jag varit med petra, alltid lika trevligt!
Vid två så åkte vi till bergvik en sväng och gick på markanden där. Åkte lite karuseller och köpte dricka mm ;) Sen så åkte vi vidare hemåt där vi badade o så.. :) Sen åkte vi hem o käkade och sen bar det av till petras stuga, och sen vidare till långbo badet där vi stod i kiosken. Det var jättemysigt, och det var värsta fiint för solnedgången speglade sig i vattnet! Sen när vi åkte moppe hem så sken solen på oss, så det blev nästan inge kallt. Underbart, det är sommar det!

Nu är jag ialf hemma och resten av kvällen blir lugn. Ska försöka att inte stanna uppe så länge så att jag kan gå upp i skaplig tid imorgon.. ja, vi får se hur det blir med det! =)
Ha det bra, Pusshej!

kamping i mohed ;)

Jag har nu kommit hem från kampingen med jocke o linkie :) Vi har verkligen haft skitkul!! :)
Innan vi åkte så stack vi iväg och handlade lite gott på lidl - ( grillkött, mozarella, grönsaker, dricka, godis och chips ) Sedan så bar det av till Mohed kamping. Vi sov i en söt liten stuga, nr 12!
Vi gjorde massa roliga saker, bla. så badade vi, solade, grillade och lagade mat helt själva ;) , kollade på skräckfilm och hade det väldigt trevligt!
Vi åkte hem idag vid två någonting. Vi hade tänkt att göra detta till en tradition, så nu varje sommar framöver så ska vi åka till mohed kamping och bo i stuga numero tolv. :)
   

   

Ha det så bra! ♥

sol & värme :)

Äntligen lite fint väder! Ganska efterlängtat om man säger så ;)
Idag har jag ialf varit med stina och elin . :)Först kom stina vid halv tolv ungefär ;) Vi gjorde lite allt möjligt, pratade om allt och ingenting, knäppte lite roliga kort på min höskulle och fikade mm . :) Sen lite senare kom även elin. :)
Vi satt ute alla tre i solen och spelade neger & presedent. :) Riktigt skoj! Lite senare så bestämde vi oss även för att göra hemgjord glass, den blev så jäkla goo' :) Kolla in bilden nedan så förstår ni ;p
Stina åkte hem ungefär vid fyra, så då la jag och elin oss o stekte på gräsmattan ett tag, sköönt! x d Hon har åkt hem nu men kommer tillbaka ikväll och hon sover även över, ^
     


Imorgon så drar jag, linkie och jocke iväg och kampar i Mohed ( :D ), så det lär inte bli någon bloggning imorgon :)
Anyways, tänkte bara berätta det :)

Pusshej!! ;p

Lite uppdatering ;]

Hej på er! :)
Tänkte dra en snabb uppdatering om vad som har hänt mitt liv de senaste timmarna ,)
Vi kan börja med igår kväll, då var jag och syrran iväg till minigolfen och lirade lite :) det var riktigt mysigt, första gången i år faktiskt! Det gick dock inte så där jättebra för mig, men det var roligt ialf och det är ju huvudsaken :)
Efteråt så fick vinnaren bjuda på glass också, jag klagade inte ;) Mysig kväll blev det ialf :)

Idag så har jag varit med elin g . :) Vi hade det oxå väldigt trevligt :) Vi var först hemma hos mig och kollade på bilderna från resan osv.. vi gick även till elgignaten och letade telefon till mig men hittade tyvärr ingen ;) det slutade istället med att vi spelade WII, hahah ;p
Lite senare åkte hon hem och jag käkade lite mat, sen åkte jag vidare till henne och spelade guitarr hero! xD Vi var ju king på det vi :] Vi kollade även på Ugly Betty , :) BÄST! :D

Imorgon så ska jag träffa stina! var ett bra tag sen det, så det ska bli riktigt kul! :)
Puss på er!
/  helena ^_^

sleep over :]

Som ni kanske förstår på namnet så sov jag över hos mikaela igår kväll! Det var väldigt nice ;)
Vi hann göra en massa trevliga saker ;) Vi kollade bl.a på film, käkade godis och gick ut och gick ;) Det var en massa smågrodor på vägarna där vi gick så man trampade nästan på dom! :o Mikaela var modig nog att ta upp en, det var inte jag ;) men jag tog kort på den ialf (a) se bild!
Sen idag så bakade vi muffins, skitgoda! Vi åkte oxå ner på MM för att kolla om det fanns jordgubbar men det gjorde de såklart inte! Så vi köpte frysta iastället.. mumms! xD Vi spelade även en massa roliga spel som man inte spelat på skitlänge, typ sänka skepp! hihi :)
Vi hade det väldigt trevligt ialf <3 Checka gärna in bilderna innan ni drar :)


CIAO! ♥

lördag!

Hejhej!
Vanliga människor har vid den här tiden nog hunnit gjort rätt så mkt. Typ som gått upp, duschat och käkat frukost.. men inte jag! ;) Jag vänder helt och hållet på dygnen på sommaren och förmiddagarna försvinner typ ;p Jag går och lägger mig lite för sent och det resulterar till låånga sovmornar ;)
Ja, hur som helst så sitter jag här i morgonrocken och ska snart gå och käka frukost!  - nej i framtiden så får jag skärpa mig.. jag ska försöka att bli klar till kl tolv.. inte gå upp kl tolv ;)

Annars ikväll så ska jag till mikaela och sova över där :D Ska bli fett kul! XD Får se vad vi hittar på :)
nej, nu måste jag gå o käka frulle.. jag tror att magen min har varit utan mat lite för länge nu. ;)
Uppdaterar på söndag! CIAO!

Svensk Sommar ? :]

Ja, det är väl det de är just nu.. sommar a la Sweden ;)
Idag var det faktiskt ganska varmt ett tag, man kunde till och med ligga och sola.. men sen blev det dock lite värre! Lite åska och blixtar dök upp med ett litet inslag av regn. Sen direkt efter så sken solen igen.. hmmf? mysko väder om ni frågar mig ;)
Anyways, idag så åkte jag och linkie till hennes mormor och hälsade på =) Vi bestämde oss för att åka ut med deras båt en sväng, vilket var väldigt mysigt! Fikakorgen var självklart med och solen tittade till och med fram en sväng!
Vi var ute ett bra tag så vi hann både bli mätta och lite solbrända innan vi kom i land . ;) Väl framme så lade vi oss och stekte ett tag på bryggan.. mycket skönt!
Sen efter ett tag så bestämde vi oss för att åka hem men då började det såklart ösregna, och åska! Så vi blev kvar et tag till, hehe ;) men det gjorde inget.. vi satt inne och kollade på kort och käkade hamburgare:) Väldigt mysigt!
Efter det lilla ovädret hade lagt sig så åkte vi ialf hem och kollade på HeartBrake Hotel! Mys:)

Nu är jag ialf hemma och funderar på att gå och lägga mig.. om ett tag XD
Jag orkar ialf inte skriva någit mer idag , so I guess that's it for today! ♥




The Notebook <3

Det är verkligen en av tidernas bästa film , lovelove!
Jag var nämligen hos elinoo ikväll o då såg vi den.. så bra :D
Hur som helst, vi hade det väldigt myys! Vi kollade som sagt på film och käkade även popcorn.. är väl nästan ett måste till film det ;)
Elin var även gullig att måla fransk manikyr på mig.. så fint så!! =)

Sen så, ( tro't den som vill) spelade jag WOW på elins brorsas data! Jag, Helena Olzon i Bollnäs spelade WOW! Hahah, tror inte nån i hela världen skulle kunna ha förutspått de, XD Men det var faktiskt ganska kul, även om jag sög på det ;P Men jag hamnade på level två ialf.. inte illa de! ;)

Det var hur som helst en mkt trevlig kväll :D
Ska nog gå och sova nu, Godnatt på er! ♥

onsdaag :)

Hej svejs :)
Idag har jag varit med min malinoo :)
Vi hade väldigt trevligt, som vanligt! Vi satt bl.a ute i solen och spelade kort, gjorde lite rabarberpaj och fikade på :) Mumms.. se bild!! Sedan så gjorde vi även smoothie-drinkar med hennes Magic Bullet.. gottgott!
Vi var även ute o gick en sväng men det började tyvärr regna så vi fick vända..:)
Vi hade en väldigt mysig dag ialf :)

Kom hem för ca en och en halv timme sen, och nu sitter jag här :) Händer inte så mkt mer ikväll skulle jag tro!
Imorgon får vi se vad som hittas på ;D Blir en välförtjänt sovmorgon först ialf :)
Nu drar jag vidare, ha det bra.. PUSS!

flower power!

Jaa.. den rubriken passar verkligen in på denna dag.
Jag och linkie följde nämligen med hennes mamma till ockelbo för att kolla på en rosengård :) Det fanns en massa andra blomor där också och dom var såå himla fiina. Tänkte visa upp nåra för er här på bloggen som jag knäppte. Vissa bilder blev faktiskt riktigt bra!
     
     
vad tycks ? =) pretty nice, ha ?
Anyways, ska käka nu!
TAKE CARE, CIAO ♥

l.j.h

Hejhej!
Idag har jag varit med jocke och linkan. :) Vi hade det väldigt trevligt, som vanligt! :p
Vi fortsatte att spela in våran film som vi påbörjade typ förra sommaren, men nu är den äntligen klar! Den blev rätt bra, hah! :) Eftersom att filmer kräver många olika miljöer så var vi tvugna att åka till en kyrkogård för att spela in två scener. hihi (; St Lars, tror jag visst den hette..
Efter allt filminspelande så blev vi såklart hungriga, så då åkte vi till Take Off och käkade pizza, mysmys!
Men nu så har dom åkt hem, och ikväll händer det inte så mkt mer. ska kanske kolla på en film med syrran. :)

Slänger ut en bild från idag innan jag pyser!


Pusshej!


söndag :]

Hejsan!

Allt är OK, hoppas jag ? Trots regn & rusk..
Idag har jag ialf varit med elli.:) Jag gick igenom resan än en gång med bilder bl.a. :) sen så övade vi med staven och käkade lunch o fikade mm.:) sen gick vi en sväng till elli med, men nu är jag hemma igen. Elli kommer lite senare ikväll, vi tänkte nämligen kolla på Harry Potter och National Treasure  (a).. ettan alltså, ;) jag har bara sett tvåan och den var sjuukt bra! hoppas att även ettan håller måttet!
Nu ska jag ta och kila, Ha det gött ")
Håll tummarna för ett bättre väder resten av sommarlovet ! !



me & mikaela :D

Hej på er!
Hoppas allt är braa :)
Nu på eftermiddagen / kvällen så har jag varit med mikaela :) Vi har haft jättekul!
Först när hon kom hit så ösregnade det och åskade , så vi kunde inte kolla på film som vi hade tänkt oss.. så jag började istället berätta om resan min.:) Sen till slut så började åskan lugna ner sig så då kollade vi på filmen Love Actually.:) Jättebra film det.. lite julig kanske.. but who cares ?! ;)
Sedan så visade jag även henne bilderna från resan och Rhapsody in Rock.:) Sen så blev det ju självklart en massa babbel också! ;D Vi hade det väldigt mysigt ialf.:) <3

Ikväll så kommer även mamma hem från Cambridge. Hon har varit där på en lärarkurs i två veckor. Ska bli kul att ses igen, sist vi sågs var dagen innan jag åkte till Oxford, sen när jag kom hem så hade hon redan hunnit åka.. xD menmen, nu ses vi snart ialf :)

Ha det så bra sötisar :)

RHAPSODY IN ROCK!

Det var så himla underbart kul ! Artisterna var så sjuukt bra:)
Dom medverkande var Robert Wells (of course) , Charlotte Perelli, Lagayla, Sofia Kjellgren, Mikael Tornving, Pablo Cepeda (han som sjunger med Mendez) och Peter Johansson. det som var så kul med att Peter Johansson var med är att när jag o mamma var i london förra sommaren och kollade på musikalen We Will Rock you , så spelade han huvudrollen där..:) Skitkul att få se han igen!

Konserten var som ni förstår jättejättebra.. även fast den höll på i tre timmar så blev den aldrig tråkig!! :)
Efter konserten så fixade jag även lite autografer (a) och fick även vara med på kort tsm med Pablo, Perelli och Tornving.:) Se nedan!!


     
     
  Kommentera gärna detta :)

fredag ;)

Halloj!
Hoppas allt är bra med er, trots att inte vädret är det bästa!
Anyways, linkie sov hos mig inatt! Vi hade superskoj, jag berättade allt om resan, vi kollade på film och var iväg o köpte glass mm:) mysmys!
Sen idag så kom även malin:) jag berättade såklart allt om resan igen.. hehe! sen så drog vi ner på stan, men malins moppe stannde tyvärr inne i stan så vi var tvugna att knuffa upp den på parkeringshuset på åhlens! haha, men sen när vi skulle hem igen så startade den som tur var:) När vi väl kom hem till mig igen så fortsatte vi att kolla på Jönssonligan på Mallorca, som vi hade påbörjat tidigare! =) Klassikerfilm det. .

Nu ikväll så ska jag som tidigare nämnt på Rhapsody in Rock! Ska bli så jäkla kul!! Wohoo!
Bilder kommer självklart upp här senare :)

Måste iväg och käka nu, men vi ses! Puss / H

me goes motor-freak!

tjennatjenna!
Idag har varit en rolig dag.. dagen började med en relativt lång sovmorgon.. jag åt sedan frukost och satte mig sedan vid datan och fixade med mina bilder från oxford som jag fått från Sofia, tack!!
Lite senare ringde syrran och frågade om jag ville åka motorcykel med Gustav, och det är klart man vill de! :) Vi åkte runt i Bollnäs lite, runt i stan o så, skitkul! Minuter efter motorcykel-åkturen så kom elin förbi med hennes brorsas Bug rider.. :) haha, det var skitkul att åka i den oxå! :p
Så man kan säga att min dag mest har bestått av roliga motor-åk :)
   

Hur som helst, efter elin hade hämtat mig så åkte vi till Mobackes och köpte två möss till elin.:) såå himla söta! hihi! :)
Sedan när jag kom hem igen så var jag tvungen att dammsuga.. inte de roligaste med den här dagen kanske , men det är sånt som måste göras ibland! :)

Om en liten stund kommer linkie till mig ialf. :) Ska bli riktigt kul att ses igen alltså! :)
Nu måste jag kila, ha det bra! Puss!

mys-onsdag:)

HejHej!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra. :)
Har varit med elinoo idag. :) Vi möttes först på stan där vi gick runt och kollade lite, fikade och fick min CD med alla bilder från resan.. som sedan visade sig vara bara typ hälften.. och alla dom bästa bilderna hade gått förlorade... känns inte särskilt bra! Men som tur är har jag folk som kan skicka dom till mig. :) Har ialf köpt ett nyss minneskort nu, får hoppas att det sköter sig bättre!

Hur som helst, efter stan så åkte vi till Mobackes, för elin funderade på att köpa möss / hamster.. dom som fanns var riktigt söta!! :) Sedan åkte vi hem till mig där vi kollade i tidningen vilka som hade kommit in på vilket program. Jag kände inte så många som skulle gå samhälle , men det kan iofs vara en bra grej för då lär man känna nya människor istället. Det blir nog bra med det!
  Vi kollade även på the holiday och fikade på kladdkaka, mumms!

   Det var en väldigt trevlig dag ialf :)
Imorgon så händer det inte så mkt på dagen men på kvällen kommer linkie och ska sova hos mig. Blir nog mkt babbel om resan mm, :) skojskoj!

Ha det så bra, pusshej!

I'm back!

Hej på er alla!
Då var man hemma igen! Måste säga att det är blandade känslor, vi har ju haft det så sjukt underbart i oxford - alla människor var ju så underbara och staden lika såå! :) men ändå så är de jätteskönt att vara hemma, ska bli skönt att träffa alla igen. :)

Som ni nog redan förstår så har dom här tre veckorna varit helt underbara ;) Har gjort massor av saker, bl. a . åkt båt på themsen, åkt till london x2, shoppat!, fikat, käkat glass på donken typ varje kväll, varit o kollat på coola & stora bygnader (bl.a på lite ställen där Harry Potter filmerna spelats in) , varit på Blenheim palace , haft disco 2 ggr i veckan, dansat hiphop och mktmkt mer!

Hemskt som det är så gick min kamera sönder sista veckan.. eller snarare minneskortet gick sönderm så de gick varken att kolla på bilderna eller knäppa nya.. så jag får kila iväg till elgiganten o se om dom kan fixa det åt mig :) men som tur är så är det ju en massa folk som kan skicka bilderna från sista veckan :D

När jag har fått lite bilder så lägger jag självklart ut dom här :)
Nej, nu ska jag iväg o äta frukost, lite sent men så får de bli idag.. de blir liksom så efter en resa där man gick o la sig kl tolv och gick upp halv sju, typ varje dag ;)

ByeBye!


RSS 2.0