utsparken / marknad :)

tjenna :)
Igår var det en mkt trevlig fredag! Vi började tio över tio och hade typ två lektioner.. sen lunch och sedan kollde vi på fotbollsmtach på sävstaås, gärdet var i final, och dom vann! 3-1, hihi :)
Sen så åkte jag, linkie, elin o malin ner på markanden en sväng. Åkte sedan hem o duschade o så, sen så drog jag hem till elin där ovanstående nämnda befann sig. :) Fixade oss inför tranan o myste på!:)
Utsparken var ialf jättekul! Mycket dans, och mycket trevligt folk däär ^ . Kortfattat - en väldigt lyckad utekväll!:)
image135

Idag så var det spelning som vanligt på stan, gick bra! Ganska lite folk bara . . ^ sen när jag kom hem så bytte jag om o käkade och stack sedan ner på stan där jag mötte upp mikaela och saga! :) Vi gick på marknaden/stan och myste! Mikaela & jag åkte även karusell, vi blev lite illamående men de var det värt! :D hihi, ^^
Efteråt så följde jag med sagaa hem, vi käkade lite o spela kort o slappade ^ började även öva på vårt engelska uttal till språkresan :] behövde faktiskt finsliipas lite :p


Ha en fortsatt trevlig kväll i det underbara vädret!!  ♥♣


torsdag!

Hejhej! Sitter i skolan i datasalen just nu, har svenska, men min grupp är klar så vi behöver inte göra något :p
Idag så hade vi vår sista idrott på gärdesskolan, sorgligt :/ menmen, vi gjorde inte så mkt. Några stycken körde gris med mig ett tag o sen så satt vi o solade. :) haha! Det var jag, linkie, mikaela, nicco, moa o pontus. Mikaela gjorde även sand-peelig på mig, haha xD

Efter skolan så ska jag spela med elli, sista gången för den här terminen... sorgligt det med :/
Sen så ska jag iväg på körskolekurs med föräldrarna mina! Från typ fyra till sju-åtta.. känns inte så lockande i denna stekheta sol ^^

Jaja, nu så måste jag nog kila. Ha det bra!!

Patrulldag i skogen . ^

Hejhej!
Idag har alla nior på gärdet som sagt haft patrulldag. Eftersom att dom nya sjuorna kom o hälsade på idag så fick ju inte åttorna o niorna vara där, så därför kickade dom ut oss i skogen. ;b
Vi fick göra lite allt möjligt, bygga ett vindskydd, göra upp eld, göra pinnbröd, sätta upp tält och bygga en bår ( som jag förövrigt blev buren på ) :p
Vid halv två så var det även prisutdelning, alltiohop var liksom som en tävling mellan alla enheter, :)
På killsidan så vann ialf våran enhet! Tjihoo XD Vi tjejer vann dock inte utan det gjorde ettan ;) hehe, ^

Annars idag så har det ju varit bio som vanligt, spelade CHESS! Underbara älskade lååt!
Nej nu pyser jag, :) ha en fortsatt trevlig kväll! :) ♥

Helgeen :)

Tjenna!:)
Tänkte dra en snabb sammanfattning över helgen . :)
Igår så var det spelning på stan som vanligt, gick bra! Sen efter det så var jag med jocke o linkie. :) Vi var o hyrde film inför kvällen, o fixade lite annat ;)
På kvällen så var det som sagt party hos linkie. ^ Firade lite att hon hade fyllt år! det var jag, jocke, elin, malin och linkie då förstås! :) Vi käkade tacos, kolla på Good Luch Chuck o även lite melodifestivalen.. ^ Och once again, så var det fel låt som vann, nån som håller med ?
De var en härlig o rolig kväll ialf, :) here comes some pics! xD
image127
     

Idag så var jag & mikaela och kollade på dansuppvisningen på folkan! Dom var jätteduktiga, verkligen underhållande att se på!:) Jättekul var det :) ^^
   

Annars idag så är det ju morsdag med, :) Har ätit tårta med jordgubbar på! :D Ska även bjuda mor min på middag ikväll, :) hihi ^

Nej nu drar jag, :) Ha det bra!! ♥

Jordgubbar! ^

Hej på er! :)
Har vart en väldigt slapp dag idag, vilket uppskattas ;D
Vi började ju som sagt tio över tio med läspass, :) sedan hade vi no och sedan lunch. På lunchen så drog jag och stina ner på stan för att hälsa på martin som hade torsberg på stan grejs, :b Sen så hade vi matte och so och sen slutade vi, :)
Drog sedan ner på stan och träffade sis! :) Vi gick o kolla runt lite och tog sedan en fika på NK . :) Köpte en jordgubbs-bakelse! (se bild!!) det var riktigt riktigt gott! :) Vi bestämde oss öven för att göra en tårta till mammi på mors-dag, så efter fikan så drog vi till priix o fixade ingredienser. ;D

Jaa ni, nu sitter jag här och vi ska väl snart äta, eller om en timme eller så ;p har inte så jättemkt mer att skriva om för tillfället så jag pyser nu!
Kolla in jordgubbsbilderna! kraam ♥
image125

torsdag. :)

Halloj!!
Skolan rullade på bra idag, vi hade vågen runt på idrotten . För er som inte vet vad det är, så är det en konditionskoll där man springer runt en liten sjö på tid. Och jag persade med fem sek! STOLT :) Jag har bara försämrat mig sen i åttan men nu jäklar så gick det bra! =)
Efter skolan så hade jag spelning hos maria som vanligt, gick bra. :) Spelade lite duetter mm. :)
Nu sitter jag som sagt här, håller på att skriva lite på biologin, snart klar nu! ^^

Annars imorgon så har vi sovmorgon till tio över tio, najs ;) sen efter skolan så ska jag möta syster nere på stan där vi ska ta en fika och sedan klura ut en mors-dag present! :)

Ha det bra, allahopa ♥

UPDATE

hejhej!
Var ett tag sen jag skrev nu så nu tyckte jag att det var dax för en update!
I söndags så var ju jag och saga i gävle!:) Gick på info-mötet om språkresan . :) blev väldigt inspirerade och längtar nu ännu mera! :) det tag ca en och en halv timme. Efter mötet så gick vi på stan lite :) jag hittade en vit tunika/klänning och ett par svarta shorts :) Saga köpte en jättesöt tunika på gina. :)
Vi käkade även mat på nian, wook blev det.:)


Igår så var de skola som vanligt. sen på buo:n så var det meningen att jag & elli skulle öva med staven med frida men hon hade glömt bort det, så de kan gå ;b så vi fick öva lite med isabelle på pausen istället. :) Gick bra!

Idag så har hela nio två haft orienteringsprov!! jag sprang med linkie . :)  och sen på slutet lite med pontus o tarik med , :) Och hjälp vad blöt vi blev! det började ju såklart spöregna, så när vi kom i mål såg alla ut som dränkta katter typ.. :p uscha! Så när man kom hem så blev det march pannkaka till duschen! Det var riktigt skönt kan jag lova. ^
Ikväll blir det ialf desperate housewives! Seriöst, jag är beroende av den där serien, :ö men så kan de gå!
Nu pyser jag, ha det bra sötnötar!

Konfirmation :)

Ja, som ni förstår så har jag varit på konfirmatin idag, Johannas :)
Gick på den med Elli & Kristina. :)
Den var ialf jättemysig och lite rolig på vissa ställen .:) Jag fick även en massa flashbackes från min egen konfirmation. . . saknar min konfagrupp! Den var så bra och vi hade så kul tsm! För att inte tala om resan som var helt jäkla underbar! =) Gaah !

Hur som helst, efter konfan så gick alla vidare till församlingshemmet för att lämna blommor och knäppa kort mm. :)
Hihi, väldigt trevligt var de ;)
Här får ni lite bilder att götta er med (a)
   

fredag :D

Hej & hallåå! :)
Nu är det fredag igen, känns som om veckorna bara springer iväg!
Hur som helst, idag på hk:n fick vi göra tårtbuffe! =) Mumms som SJUTTON var det :) Det blev fyra st olika tårtor, :) Asgott! Min grupp fick göra marängtårta, och den tog slut gaanska så snabbt ;) hihi :)
Jag fick även göra nationella i matte idag, (muntliga delen) . Gjorde deT tsm med johan, fredde & erika. :) Tror faktiskt att det gick rätt bra! var riktigt nervös i början men efter ett tag släppte det :)

Efter skolan så var jag med stina och martin. :) Vi cyklade först hem till stina, sen till hennes mormor och sen vidare till stan,. :) Sedan så bar det av hem till martin. :) Vi gjorde lite allt möjligt, :) Beställde pizza på take off, kollade på film, satt lite inne på youtube och åkte o handlade mm. :) Var jättekul & mysigt! Härlig kväll ^^

I helgen har jag fullt upp med grejer, ;) (som vanligt).
Imorgon så ska jag på johannas konfirmation med elisabeth och malin. :) Blir nog jättekul de, får hoppas på bättre väder också! Sen på kvällen ska jag laga middag till familjen eftersom att vi har fått det som uppgift på hk:n.
Och på söndag så ska jag & saga till gävle för att gå på informationsmöte om språkresan!:) hihi.:)

Nej nu ska jag kila. :) Tänkte bara lägga upp två bilder från idag!
 
TAKE CARE :D

Slapp-dag!

Hej hej!
Idag har jag som sagt varit ledig (liksom halva min klass).
Först när jag vaknade, ca kl 10.00, så gick jag ner o käkade frulle. Sen bar det av med raska steg till rabatten. Jag rensade och plockade bort en massa gräs och ogräs. Tog faktiskt ganska lång tid för att vara en sån liten rabatt!
Hur som helst så blev det välsigt snyggt om man får säga det sjäv (a). Så nu har man med andra ord samlat ihop en hundring som ska skickas iväg till Bolivia.

Annars idag så har jag läst ut min engelska bok och kollat på teve. :) Slappt & skönt!
Nu så hoppas jag även på lite finare väder, vad hände med den så kallade våren? Får hoppas på lite bättre väder i helgen ialf nu när johanna m.fl ska konfirmera sig! :)

Nu har jag inte så mkt mer att skriva om, så nu pyser jag!
TAKE GOOD CARE ♥

tisdag . :)

Hallåå! =)
Just nu sitter jag och njuter av att vi är ledig imorrn. :)
Vi ska ha nåt som kallas operation dagsverket, alla ska samla in en hundring var som sedan ska skänkas bort till Bolivia. jag tror att jag ska rensa en rabatt ;) Om det inte regnar då förstås.. men jag tycker dock lite synd om grupp B som måste vara borta på någon yx-tillverknings grejs .. aja, livet är orättvist!

Idag så rullade skolan på som vanligt:) Efter dagens slut så åkte jag, linkie, elin & malin till dollar-store :) Sedan drog jag, elin & linkie vidare ner på stan. :) Elin köpte en jättesöt bikini bl.a :) Vi köpte även glass! Blev mjukglass för min del ;) Muummmms!

Annars idag så har jag fortsatt på min engelska bok som vi ska läsa i skolan. Shiloh heter den och den handlar om en liten söt hund! :)
Hur som helst, ikväll blir det självfallet desperate housewives!:)
Ha det bra allahopa!
image118
me like . .  XD

Helgen . ;)

Hallooj!
Söndag igen då, helgen går allt för fort ;)
Hur som helst, i lördags så var det först lördagsmarch, gick bra! Sen direkt efter så åkte jag & linkie till holmsveden . :) Det var ju såå himla fint väder så vi bestämde oss för att åka lite båt, :) Jättemys! Grillade även på kvällen och solade lite med. :) Myys!
Sen idag så kom hennes föräldrar och hämtade hennes på motorcykel! xD Fast innan dom brummade hemåt så fick jag en liten åktur! Jäklar vad kul det var! :D
Några timmar senare så åkte även jag o mi familia hem , :P sen så fort jag kom hem så fixade jag med linkies paket (eftersom hon fyller år imorrn) och åkte senare hem till henne :) hennes släkt o så var där, så det blev en massa tårta o grejer ;) Och jag o linkie fick agera lektanter, :) hihi

Imorrn så är det ju skola som vanligt ._. och sen buo!:)

BYE! ♥

Chokladboden ^

HallåHallå! =)
Som ni kanske förstår så har jag varit i chokladboden i segersta idag ;)
Efter skolan så åkte först jag & linkie ner på stan o fixade lite, drog sedan hem till malin o hämtade upp henne och sen bar det av till segersta, :) med moppe såklart!:) Åkte med malin dit o linkie hem :)
Var jättemysigt väder för en moppetur ialf och minst lika mysigt att senare befinna sig i en chokladbod! Den var verkligen hur gullig som helst, liten och personlig och full med choklad, :) kan inte bli så mkt bättre va ?! :)
Vi handlade ialf på oss lite choklaad ... för min del så blev det en åre-strut med hallontryffel och en annan mjölkchokladgrejs ;b hihi , :) Synd bara att elin inte följde med. ^

Annars imorgon så är det först lördagsmarch, sen så åker jag o linkie till holmsveden . :) Syrran & moromor kommer även senare också :) Pappa hade tänkt att lägga i båten så vi ska nog åka ut en sväng, sen så blir det även grilling på kvällen :) Najjs , ;)
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll, everybody! ♥
 

HEJ

Idag har jag faktiskt inte så mkt att berätta om , ^
Eller jo, skulle väl vara det att jag fick göra nationella i svenska, muntliga delen idag ;) Gick bra, tror jag ialf ^
Hur som helst, har inte så mkt att skriva om idag så därför tänkte jag roa er läsare med en liten söt bild istället!
ENJOY!
image115
Älsklings-truls! :D

BYE! ♥

tisdag :)

Hejhej! =)
Idag hade vi som sagt nationella prov i matte, C - delen. Trodde att det skulle vara hur svårt som helst men det var det ej . :) Gick rätt bra tror jag, svarade på allt ialf :) Tyckte t.o.m att C - delen var enklare än B.
Jag tyckte det var lite mysigt att det var choklad-tema på hela provet, hehe, alla frågor handlade om choklad och våran lärare malin hade t.o.m bakat en chokladkaka till oss som vi fick . :) Det gjorde det hela mkt enklare! haha xD
Efter vi hade gjort provet så fick vi lång-rast så då gick brudarna (jag,linkie,elin,malin o stina) hem till stina o spelade spel . :) Skoj! =)

Sedan så rullade dagen på som vanligt, men vi slapp dock matten sista timmen, skönt! Det var faktiskt väldigt passande eftersom att jag skulle till tandläkaren . Jag har nämligen en tand som har satt sig snett så det skaver på tungan hela tiden när jag pratar och äter .___.
Hur som helst, dom slipade lite på den dumma tanden och gav mig sedan en ny tid... på tisdag nästa vecka. Då skulle dom kolla om de satt en visdomstand under den sneda tanden och rönka o greja, fattar inte vrf dom inte gjorde de på en gång ?!
Aja, tisdag nästa vecka , kl 07.45 ska jag tillbaka :) Får försöka stå ut tills dess . ^

Ikväll blir det ialf desperate housewives, såklart! :)
Have a nice evening! ♥

UPDATE

Hej på er alla där ute!
Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har helt enkelt inte haft tid ;b
Men jag tänkte dra en snabb sammanfattning över helgen .
I fredags så var jag med mikaela :D Vi var på bakhumör! bakade först knäckflarn som inte blev såå jättebra eftersom att allt fastnade på plåten ;) Så då bestämde vi oss för att göra en chokladkaka (kladdig) istället ;) så då fick vi cykla ner på MM, sen när vi kom hem så kom vi på att vi hade glömt ägg ._. så då fick vi cykla ner igen! xD haha, så de kan gå ;)
Hur som helst, chokladkakan blev mer lyckad än knäckflarnen ialf ;)
Vi kollade även på lite film o satt lite vid datan och spelade spel mm ;) Myys var det ialf :D <3

Sen i lördags så träffade jag och elli dom gamla tamburmajorerna frida o isabelle :) Dom lärde oss grunderna till en början och så blev det lite mer avancerat med genomgångar o grejer, men det gick faktiskt skitbra för att vara första gången!! :) Sen efter det så var det lördagsmarch som vanligt! :)
Efter det så stack jag hem, packade, käkade och cyklade sedan iväg till malinoo ;) Vi hittade på lite allt möjligt, vi gick tex. ut o gick, handlade godis (a), kollade på film & gjorde tacos mm :) Sov även över där. Mys det med =)<3

Efter jag kommit hem från malinoo så duschade jag o grejade lite, sen kom elli till mui :) Vi övade lite med pinnen och vi kände oss nästan som tamburmajorer ;) haha xD Gick ialf väldigt bra :)
Mamma kom oxå hem från budapest då, så då fick man lite presenter (a) alltd uppskattat! :)

Nu är det som sagt måndag igen vilket innebär ny vecka ;) Och imorgon så har vi nationella prov i matte .__.
Uscha! Får verkligen hoppas att det går bra nu då!!

Aja, här kommer some pictures ^
       =)

/ helena


Valborg + första maj:)

Hellu!:)
Igår var det som sagt valborgsmässoafton ;) Jag, linkie, elin, rebecca och erika var hos malinoo ;) Det var meningen att stiina skulle vart med oxå men hon kunde tyvärr inte.
Hur som helst, det var jättemysigt och trevligt:) Vi käkade tacos, kollade på film, åt efterrätt, pratade och sen lite senare så var vi ut och kollade på en kase borta vid elin som dock inte var allt för stor ;) haha, väldigt mysigt vart det ialf :)
image109 

Det blev ialf rätt sent igår och det kändes verkligen när man var tvungen att gå upp och spela, :p gick upp kl sju... skulle samlas halv nio ;) men trots den tidiga morgonen så gick det bra!! Spelade på stan två ggr, och sedan på ren, karlslund och uppe i ljusdal ;) (y)

Ikväll ska vi grilla, ;) Första gången för i år, blir nog mumsigt! =)
Annars imorgon så ska jag vara med mikaela, får se vad vi hittar på ;)
Ha det bra! =)


RSS 2.0