Oj..

Tänkte att det var dax att skriva lite nu, för jag har tydligen blivit nominerad till veckans blogg.. jag som inte ens skriver så mkt längre.. min första reaktion var: WHAT?! Men jag klagar inte, tack så mkt säger jag bara :)

Ja, vad har hänt sen sist då? I helgen så var jag ut med brudarna på tranan :) Innan så var vi hemma hos tessie och gjorde oss i ordning o käka pizza osv. :) smarrigt o riktigt trevligt . :) kvällen blev riktigt bra o man fick verkligen dansa av sig ;D






Jag, johanna och frida :D












Mikaela, frida, jag (håller på att ramla), linkan och en tjej från söderhamn) ;D















Tessie och frida :D







Annars i helgen har jag bara varit hemma, var tvungen att plugga spanska, har prov nästa vecka.. blä! ;p menmen, that's life I guess.. Nu är helgen ialf slut och snart börjar skolan igen.. helgerna går allt för fort!

Just nu längtar jag till den dag då vi slutar gymnasiet och jag o linnea åker iväg till spanien i ett år. :) ska bli riktigt skönt :) men än är det ett tag kvar, o jag vet att mkt roligt kommer att inträffa innan dess, så de är bara att bita ihop ;D det jobbigaste är att komma upp på mornarna.. men det får man helt enkalt ta att klara av! ;)

Ja, ni får ha det så bra, hoppas ni haft en bra helg och att er arbetsvecka blir skön och inte allt för lång ;D <3

RSS 2.0