Hejdå Sverige!

Ja ni, imorgon åker jag och saga till england i tre veckor! Ska bli otroligt kul! =)
Men det känns naturligtvis i magen att nerverna tränger sig på ;)

Tänkte dra en snabb update bara ;)
Igår så träffade jag först petra en sväng , vi gick på stan, pratade på om allt och inget, gick hem till mig, käkade och gick sedan tbx till stan. Jag försökte skjutsa henne på cykeln men det gick inte så jättebra, :)
Sen när hon åkt iväg med tåget så stack jag till elsa. :) Vi käkade först på MAX, sedan drog vi hem till henne en sväng.
Kollade även på när Johan m.fl. spelade fotboll. :) Vi var även hemma hos aleksandra en sväng. :) Var där en liten stund och senare drog vi hem till henne igen o kikade på Mona Lisas leende. :)
Mysig dag/kväll :)

Idag så packade jag och mamma.. tror att jag har fått ner allt nu ;)
Det blev 19 kg av 20 möjliga, ;) greaat..^
Sedan kom även elli och elsa förbi en sväng och sa hejdå..
kommer sakna alla här hemma jättemkt, men vi ses ju när jag kommer hem!

Så, jaa.. nu blir det inget mer bloggande här förrän på tre veckor..
men ha det så bra allahopa, det ska jag ha ialf ;D

Puss på er!! :D


söndag:)

Hejhej:)
Gårdagens tjejkväll blev väldigt lyckad.:) Vi började med att spela mitt spel, Tjejsnack. hah XD
Sedan så käkade vi tacos o så, o sen blev det film, Die Another Day - Bond-film med andra ord.:) Riktigt bra!
Vi käkade även lite kladdkaka och jordgubbar! Mumms..!
Vid tio någonting så åkte elli och elin hem och kvar blev jag, johanni o linkie. :) Vi bestämde oss för att gå ut och gå, skönt efter filmen de . :) När vi kom hem till johanni igen så kollade vi på Hitta Nemo. hihi, mysfilm! Jag kan seriöst alla replikerna utantill! :)
  Tack för en mysig kväll brudar :)
 

Idag så kommer först petra på besök en sväng på förmiddagen:) Var ett tag sen vi sågs nu, så det ska bli skoj! :)
Sen ikväll klockan fem så ska jag vara med elzz :) Ska bli skoj det med! :)
Nej, nu måste jag fortsätta med min packning / tvättning inför resan. Puss på er!

lördag

Ojoj, vilket skitväder det är idag. det var riktigt nära att vi inte skulle spela idag men vi gjorde det ialf :)
Det gick finfint! :)
    Idag klockan fyra så ska buo-brudarna samlas hemma hos Johannii ^^ Ska bli riktigt mysigt!
Vi ska kolla på film, käka tacos och spela spel mm, :) Det blir nog en lyckad kväll! :)

Just nu så sitter jag här nydsuchad och nysminkad och har inte så mkt att göra, väntar på linkie som ska komma o hämta mig med moppen ;D

Hoppas ni får en mysig kväll, och så får vi väl önska Sverige lycka till ikväll, , eftersom att dom ska möta Spanien i EM.
GOOD LUCK!  Spaniorerna kan slänga sig i väggen, :)

PUSS PÅ ER! ♥

fredagen den trettonde!

Hejhej!
Trots att det är fredagen den trettonde idag, så har dagen inte fört med sig någon otur alls. Tvärtom! Den har varit jättemysig! :) Innan jag berättar om den så tänkte jag dra en snabb update över gårdagen.

Då var jag nämligen på stan med mammi. Handlade en massa saker til resan.. blev en massa kläder, underkläder och toalettartiklar mm.. sånt där nödvädigt liksom ;b . Efter allt shoppande så mötte vi upp Saga & hennes mamma, och så tog allihopa en fika. Pratade lite om resan o så, hade mysigt helt enkelt.
Jag följde sedan med saga hem. Det började med att vi blev utelåsta ;D dom hade glömt att ta med sig nyckeln hem, så vi fick vänta på sagas pappa att komma hem, men så kande gå :)
När vi väl kom in så skrev vi packningslista, spelade spel och jag åt även där. Vi åkte sedan hem till mig på kvällen. Kollade på film o sådär. :) mys :)

Annars idag så träffade jag brudarna! Alltid lika trevligt, :) Jag var ju bara tvungen att träffa dom innan jag åker. :)
Vi var hemma hos malinoo:) Kollde på Hairspray, åt glasstårta o lirade kort mm. :) trevligt trevligt. ^


Nu ska jag kila. ha det så bra, ♥

home again :)

Hejhej! =)
Då var man hemma igen då, dagarna borta i sundsvall bara flöög iväg! Inte konstigt egentligen, för det var jättekul!:)

När vi kom fram till sundsvall så möttes vi av stinas syster :) Alla var jättehungriga så därför gick vi o åt på en mysig thai-restaurant. sedan gick vi hem o slappade typ, ;b
Nästa dag så gick jag o stina på stan.:) Jag köpte en randig tunika från gina och ett par solglasögon. :) Efter vi hade varit på shoppingrundan så var det meningen att vi skulle gå till stinas systers salong för att hämta husnyckeln... men vi gick liite vilse, och som plåstret på såret så började de ju spöregna! Så när vi väl kom fram på salongen så såg vi ut som dränkta katter ;P Sen kan ni ju gissa hur vi såg ut när vi väl kom hem! (se bild!!)

På kvällen så klippte sig stina kort. :) Blev hur snuggt som helst! Kolla in bilden! =)
Idag så åkte vi som sagt hem. Hann inte gör så mkt, städade o fixade lite bara :)
Det har ialf varit jätteroligt, och det får man väl tacka stina för :)<3

Kolla in våra schnyga bilder XD
         
Jag var bara tvungen att ladda upp den sista bilden för att visa hur blöt vi blev ;b

Nu snart kommer linkie hem till mig ialf :) Får se vad vi hittar på, ska kolla på Frusna Män Söker Kärlek, ialf :)
Ha en underbar kväll! <3

Sundsvall nästa!

Tjena :) Hoppas allt är bra med er i blåsvädret !
Just nu så håller jag på att packa väskan, till sundsvallsresan. :) Kommer bli skitkul!! :)
Jag har ju aldrig varit i sundsvall så de blir någonting helt nytt!

Jag måste ju bara tillägga att jag njuter som fan av sommarovet, :) Det är ju så himla skönt att få göra vad man vill, utan att behöva tänka på skolan elr nå annat trök . Känslan av att kunna stanna ute så länge man vill me kompisarna utan att ens frysa, och att kunna sova hur länge man vill på mornarna utan att väckarklockan ringer kl sju.
Fast för mig går det faktiskt inte så bra att sova på mornarna för tillfället, eftersom att vi byer tak så kommer de snickare halv sju på morgonen som börjar hammra o spika.. menmen , ;p

Nej nu ska jag nog gå o ta mig en glass, elr vrf inte lite jordgubbar ?! :) hihi, ååh så somrig jag känner mig just nu, ;p

Ha det så bra, för de ska jag haa :)
(som sagt - update på onsdag!)


Hellu!:)

Allt bra med er ?! =)
Nu har det ialf nyss sjunkit in hos mig att det verkligen är sommarlov! Tog några dagar att fatta det men nu så känns det mer eller mindre verkligt!

I lördags efter spelningen så drog ialf la familia till stugan. :) Det var mys, vi grillade, åkte ut med båten på sjön och solde mm . :) Trevligt trevligt :)
Idag när vi kom hem från stugan så var jag ialf med elinoo :) Vi spelade bl.a kubb, tittade på film och hon fixade min blogg-design :D tack sötnoos!!
Hursomhelst, kul hade vi ialf :D


Imorgon så ska jag och stina åka till sundsvall ialf . :) Vi ska bo hos hennes syrra o så, och stina ska klippa sig i hennes salong, blir nog jättebra (y) :) Kommer hem på onsdag, ni får en update då. :)
Ha det bra, PUSS

Positiv grundinställning!

Jaa, det täcker vell upp dom senaste dygnen.. allt har varit så himla roligt och även sorgligt.. att sluta nian känns verkligen i hela kroppen!
Tänkte ialf dra en snabb update över vad som har hänt ^ . I onsdags så var det sommarshow:) Jättejätte bra var den!! sen så var det även en lärarshow som lärarna gör för endast niorna.:) Jääklar va kul den va! :D Det var läänge sen jag skrattade så mkt som jag gjorde dåå! :D Efter showerna så var det lunch för alla nior tsm med lärarna, myys!

I torsdags så var det skolavslutning. Vi fick först lyssna på rektorn som pratade på, och vi fick även lyssna på mysig sång! Jag klarade mig från att grina då ialf:)
Sen så samlades hela 9:2 för sista gången, vi fick tbx lite gejer från sjuan och vi knäppte även ett klassfoto! Blev jättebra! <33 (se nedan). men sen, när vi skulle säga hejdå till alla så kunde jag verkligen inte hålla tillbaka tårarna! usch, det kändes så hemskt att splittra v'ärldens bästa klass!! Vi har ju haft så himla roligt! <333
but I guess that's life..


     
Hur som helst,
Efter skolavslutningen så åka dom allra flesta niorna till grönan :) Det var jättekul!! Fin början på sommaren liksom :)
Vi åkte de mesta och hade de jättemys!!
Jag träffade även på Johan, min barndomskompiis!:D hihi, skojskoj! =)

 hihi, mysig bild va ?=)

Igår så var det ju som sagt första dagen på sommarlovet! Den tillbringade jag först med en konsert i segertsa, (mamma var med o sjöng). sen åkte jag hem till linkie o hade trevligt!!:) stannade till halv tolv nästan så nu idag var man ju något trött när man skulle upp kl halv tio... ^
Idag så ska jag först spela som vanligt på stan, sen åker vi upp till vallsta o spelar där en stund. Sen så blir det stugan för min del. Kommer hem på söndag!
       Ska kila nu jag, ha det såå bra! ♥

klassens dag <33

Hejhej!
Idag har ialf nio två haft världens mysigaste dag!:)
Först träffades alla kl tio vid Skidtjärn.:) Vi badade, solade, spelade volleyboll, körde kubb och hade det mysigt!!:)
Sen nu ikväll så käkade alla på Strand-resturangen! :D Jättegott och mysit.. ^ Tack 9:2 för en skitrolig dag! :)
Here comes some pictures from Skidtjärn..
   
and some from Strandresturangen / Karlslund :)
     
image146
hehe jag diggar jockes min på de här kortet :>
 

Ojoj, hörni. Det blev ett långt inlägg idag:) Hoppas ni orkar titta på alla bilder, :)
Ha det bra, hoppas ni har haft en lika bra dag som vi har haft!!:)

konfirmation! :]

halloj:)
Hoppas allt är bra med er ?!
Idag har jag ialf varit på ellis och elins konfirmation, tsm med linkie, saga & johanna. :) Det var en jättemysig konfirmation, höjdpunkten var nästan när hela gruppen sjöng Hallelujah. Då fick man rysningar genom heela kroppen och tårarna var faktiskt nära :p
image137
hihi, dom sööta konfirmanderna!

Efter konfirmationen gick ialf jag, saga, johanni o linkie på Normans o lunchade i det fina sommarvädret! =) Gick även en sväng på markanden efteråt! :) Mys!

Ja som sagt, nu är det bara en vecka kvar med klassen! Helt sjukt vad tiden har sprungit iväg!
Det ska ju självklart bli jätteskönt med sommarlov men samtidigt så känns det inge kul att splittra klassen om bara en vecka.. höhö. Menmen, kul har vi haft ialf, och nu ska vi bara göra roliga saker den här veckan! (skitjärn, käka på strand, sommarshow, lunch med lärarna, skolavslutning och GRÖNAN) .
Det blir nog en väldigt mysig vecka:)
                        Nu ska vi äta. hej doo

RSS 2.0