Vilken helg!

Hej sötisar :)

Jag måste be om ursäkt för dåligt skrivande här de senaste dagarna, men jag har heklt enkelt inte haft tid / varit hemma. Jag kan börja med att berätta om i fredags. Då var det som sagt sista dagen innan lovet, och dagen började bra :) Frida kom och hälsade på mig lite på morgonen, eftersom att hennes buss kom in så tidigt. :) trevligt, trevligt. :)

Sen efter skolan, så åkte jag till Gävle. Var först en sväng hos syster och hälsade på . :) Sen vid halv fyra, så gick jag ned mot stan och mötte upp mikaela vid biografen. Vi såg High School Musical 3.. :D Värsta braa <3 Efter filmen så gick vi även till McDonalds och käkade glass, väldigt gott! det blev en väldigt lyckad kväll :) <3
   
Sen nästa dag, så bar det av till Göteborg med saga! :) Det blev en hel del bussåkande innan vi slutligen kom fram halv sju (vi åkte från bollnäs kl åtta). Där var det återträff från språkresan i somras.. träffade både kompisar o gamla ledare! Det var superkul! Vi höll till i Lisebergshallen där det var disco, och där även några band spelade . :) Kvällen blev skitlyckad, bortsett från att det spöregnade när vi skulle till bussen..likadant var det när vi skulle hem från Oxford.. det hällde ner regn! jag tror att det är ett tecken på att man inte ska skiljas från sina vänner man fått från språkresan ;)

Hur som helst, här får ni lite bilder från igår förmiddag/ kväll/natt och från idag ;) Om ni undrar vilka trion är så är det jag, saga och mathilda! <3 synd bara att inte noomi o sofia kunde komma .. : / <3
                   
(Eftersom att Johan Palm inte kunde närvara på våran återträff, så gjorde personalen vad de kunde, därav bilden på killen med blond peruk.)

Jag har ialf haft en mkt lyckad helg! är rätt trött nu, har inte sovit mkt de senaste dygnet.. så ska väl ta o vila upp mig lite nu då . ;) Ha en fortsatt trevlig söndag!

Btw, HURRA FÖR LOV! <3

Kommentarer
Postat av: Jonna

Ha en mysig söndag:)

2008-10-26 @ 13:59:28
URL: http://jonnaa.se
Postat av: Evelina

En massa härliga bilder :)

2008-10-26 @ 15:50:52
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Vilken helg du har haft :)

2008-10-26 @ 15:53:19
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Vill du ha gratis presentkort hos HM , JC eller GINATRICOT ? då tycker jag att du ska bli medlem på den här sidan - det är helt gratis!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=11953

2008-10-26 @ 16:31:47
Postat av: Vanessa

Ja det är kul :)

Vad kul ni verkade ha!



fortsätt med en trevlig dag :)

2008-10-26 @ 16:48:21
URL: http://vanessass.blogg.se/
Postat av: Vanessa

Ja det är kul :)

Vad kul ni verkade ha!



fortsätt med en trevlig dag :)

2008-10-26 @ 16:48:22
URL: http://vanessass.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: Ja, jag har lov:D



Lät jätte trevligt, kul med bio och allt!

Och fina bilder så klart.

Håller med, hurra för lov!!

2008-10-26 @ 22:18:53
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Elin

just ja, du var ju på språkresa med idol-johan palm ;)

2008-10-31 @ 13:12:42
URL: http://andsoshewoulddance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0